Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Oficialul turc arestat pentru că a lovit un arbitru a fost eliberat pe cauţiune

Superlig Publicat pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21442235/1/tw-meler-koca.jpg

Faruk Koca, fostul preşedinte al clubului turc de fotbal Ankaragucu, care a fost arestat pentru lovirea unui arbitru în timpul unui meci din Superliga turcă, a fost eliberat miercuri, pe cauţiune, a anunţat agenţia turcă de presă Anadolu.

Faruk Koca l-a atacat pe arbitrul Halil Umut Meler la 11 decembrie, după fluierul de final al meciului dintre Ankaragucu şi Rizespor. Koca l-a lovit pe arbitru, acesta căzând la pământ, unde a mai fost lovit de alte două persoane. Meler a fost internat ulterior, având o rană la faţă. Faruk Koca, care a şi demisionat din funcţia de preşedinte al clubului turc de primă ligă Ankaragucu, a fost arestat a doua zi după evenimente, pentru „rănirea intenţionată a unei persoane într-un mod care ar provoca o fractură osoasă pe terenul de sport”, „ameninţare” şi „încălcarea Legii privind prevenirea violenţei şi a tulburărilor în sport”. Cum avocaţii omului de afaceri turc s-au opus arestării, Înalta Curte Penală din Ankara a evaluat obiecţia şi a decis ca Faruk Koca să fie eliberat sub control judiciar.

Instanţa a decis că prima şedinţă de judecată a dosarului va avea loc pe 9 ianuarie 2024.

Federaţia Turcă de Fotbal a suspendat toate meciurile din ligă timp de o săptămână, ca răspuns la incident, şi a impus o interdicţie permanentă lui Koca.

Clubul Ankaragucu a fost amendat cu 2 milioane de lire (69.000 de dolari) şi trebuie să joace cinci meciuri de pe teren propriu fără suporteri.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele