adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

OGC Nice a fost sancţionată de către UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20868269/1/nice.jpg

Clubul francez OGC Nice a fost sancţionat vineri de UEFA pentru mai multe probleme organizatorice la meciurile din cupele europene şi pentru scandări rasiste ale suporterilor.

Sancţiunile primite de gruparea de pe Coasta de Azur au fost date pentru meciul de acasă cu echipa germană FC Koln şi pentru meciul din deplasare cu echipa sârbă Partizan Belgrad.

UEFA a decis ca echipa franceză să dispute cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu în cupele europene, iar pentru următorul meci disputat în deplasare, tot în cupele europene, să nu poată vinde  bilete propriilor suporteri. Totodată, clubul OGC Nice este obligat ca la următorul meci european de pe teren propriu să afişeze un banner care să conţină inscripţia ”NoToRacism” (Nu rasismului), alături de logo-ul UEFA.

Motivele acestor sancţiuni sunt multiple: comportament rasist, aruncarea de obiecte pe teren, petarde aruncate pe teren, bătăi între fani, număr insuficient de personal de securitate, blocare a căilor de acces, etc.

UEFA a mai impus măsuri disciplinare şi împotriva echipelor Olympique Marseille, Eintracht Frankfurt, FC Koln, Partizan Belgrad, Paris SG şi Juventus Torino.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele