Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OGC Nice a fost sancţionată de către UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20868269/1/nice.jpg

Clubul francez OGC Nice a fost sancţionat vineri de UEFA pentru mai multe probleme organizatorice la meciurile din cupele europene şi pentru scandări rasiste ale suporterilor.

Sancţiunile primite de gruparea de pe Coasta de Azur au fost date pentru meciul de acasă cu echipa germană FC Koln şi pentru meciul din deplasare cu echipa sârbă Partizan Belgrad.

UEFA a decis ca echipa franceză să dispute cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu în cupele europene, iar pentru următorul meci disputat în deplasare, tot în cupele europene, să nu poată vinde  bilete propriilor suporteri. Totodată, clubul OGC Nice este obligat ca la următorul meci european de pe teren propriu să afişeze un banner care să conţină inscripţia ”NoToRacism” (Nu rasismului), alături de logo-ul UEFA.

Motivele acestor sancţiuni sunt multiple: comportament rasist, aruncarea de obiecte pe teren, petarde aruncate pe teren, bătăi între fani, număr insuficient de personal de securitate, blocare a căilor de acces, etc.

UEFA a mai impus măsuri disciplinare şi împotriva echipelor Olympique Marseille, Eintracht Frankfurt, FC Koln, Partizan Belgrad, Paris SG şi Juventus Torino.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri