Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Oklahoma City Thunder a distrus-o pe Portland Trail Blazers! Victorie la peste 60 de puncte diferenţă

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21458585/1/profimedia-0836230165.jpg

Oklahoma City Thunder a învins-o pe Portland Trail Blazers, scor 139-77, în noaptea de joi spre vineri.

Diferenţa de 62 de puncte este a cincea cea mai mare din NBA. Recordul este deţinut chiar de OKC, care a învins-o la 73 de puncte pe Memphis Grizzlies, scor 152-79, pe 2 decembrie 2021.

În meciul de aseară, cel mai bun marcator la Oklahoma a fost Shai Gilgeous-Alexander, care a terminat partida cu 31 de puncte. De asemenea, Josh Giddey a reuşit un triple-double (13 puncte, 12 pase decisive, 10 recuperări).

De la Portland doar doi jucători au înscris cel puţin 10 puncte: Anfernee Simons (14 puncte) şi Scott Henderson (13 puncte).

Într-un alt meci desfăşurat în noaptea trecută în NBA s-au întâlnit primele două formaţii din Conferinţa de Est. Milwaukee Bucks a distrus-o pe Boston Celtics, scor 135-102, după ce diferenţa a fost şi de 43 de puncte. Milwaukee a rezolvat partida încă din prima repriză, graţie unui run de 27-0 de la (29-23 la 56-23)!

Principalul marcator la Bucks a fost Bobby Portis, care a reuşit şi un double-double (28 de puncte, 12 recuperări). Un double-double a reuşit şi vedeta Giannis Antetokounmpo, care a încheiat partida cu 24 de puncte şi 12 recuperări. 

La Boston Celtics, titularii au fost inexistenţi, reuşind să contabilizeze împreună doar 31 de puncte! Jaylen Brown a marcat 10 puncte, Jayson Tatum a înscris 7 puncte, Jrue Holiday şi Kristaps Porzingis au avut 6 puncte, iar Derrick White a marcat un singur coş de 2 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele