Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Old Firm Derby se amână! Federaţia din Scoţia a decis suspendarea campionatului

Stranieri Publicat pe 13 mar 2020
mail-share icon Email
  • Rangers - Celtic, duminică, 14:00, în direct pe Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19301592/1/ianis-hagi-123.jpg

UPDATE | Campionatul Scoţiei, întrerupt din cauza coronavirusului

Campionatul Scoţiei, în care activează Ianis Hagi (Glasgow Rangers) şi Laurenţiu Brănescu (Kilmarnock), a fost întrerupt din cauza coronavirusului.

Liga scoţiană a anunţat că sunt suspendate toate competiţiile de fotbal din Scoţia, până la noi ordine.

Kilmarnock urma să joace sâmbătă cu St. Mirren, iar Rangers cu Celtic, duminică.


FC Rangers şi Celtic Glasgow se întâlnesc în cel mai important derby din fotbalul scoţian, denumit "Old Firm", într-un meci programat în etapa a 31-a a campionatului.

Rangers se pregăteşte pentru derby-ul cu Celtic, avândul pe fotbalistul român pe afişul meci, alături de columbianul Alfredo Morelos şi Steven Gerarrd, afiş distribuit masiv în mediul online, pe reţelele de socializare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19301592/2/rang1.jpg


Cu un sezon aproape terminat, fără speranţe la vreun trofeu, conducerea formaţiei antrenate de Steven Gerrard a profitat de captalul de imagine al fotbalistului român, iubit de fanii de pe Ibrox şi l-au afişat ca un posibil erou al derby-ului ce datează de 132 de ani. Un eventual succes, ar mai îndulci amarul suporterilor lui Rangers.

În campionat, Celtic este lider, cu 80 de puncte, urmată de rivala Rangers, cu 67 de puncte şi Motherwell, cu 46 de puncte. În Europa League, Rangers a fost învins acasă, joi seară, scor 1-3, de Bayer Leverkusen, cu mici speranţe pentru retur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele