Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

Ole Gunnar Solskjaer vrea trofeul Europa League. "Revenirea lui Pogba este un lucru extraordinar, un mare plus pentru noi”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070845/1/soll.jpg

Ciprian Tătăruşanu şi AC Milan au fost eliminaţi la limită de către Manchester United, în ”optimile” Europa League. Echipa engleză a câştigat cu 1-0 pe San Siro, după 1-1 în manşa tur.

"Revenirea lui Pogba este un lucru extraordinar, un mare plus pentru noi. Echipa a făcut lucruri bune fără Paul (revenit pe teren după o lună şi jumătate de absenţă din cauza unei accidentări, n. red.), dar trebuie să-i recunoaştem calităţile. El a făcut marea diferenţă pentru noi. Paul a muncit din greu, dar nu a fost în măsură să joace mai mult de 45 de minute,

Am fost nevoiţi să corectăm lucrurile în repriza secundă, dar eu cred că am fost mult mai buni. Vrem să mergem până la capăt în acest sezon, pentru că este dur să pierzi în semifinale (în sezonul trecut din Europa League)", a declarat norvegianul Ole Gunnar Solskjaer.

Look Sport+ şi www.looksport.ro transmit, astăzi, de la ora 14:00 tragerea la sorţi pentru sferturile Europa League şi perechile ce vor forma semifinalele competiţiei.

Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Slavia Praga, Villarreal şi Ajax sunt echipele calificate în sferturile Europa League.

Nicolae Stanciu este singurul român rămas în competiţie, după ce Slavia Praga a eliminat-o pe Rangers, după o nouă prestaţie de senzaţie a mijlocaşului ofensiv al naţionalei.

Rezultatele din optimile Europa League au fost următoarele: Arsenal - Olympiacos 0-1 (3-1 în tur), Dinamo Zagreb - Tottenham 2-0 (3-0 după prelungiri, 0-2 în tur), Molde - Granada 2-1 (0-2 în tur), Şahtior - AS Roma 1-2 (0-3 în tur), AC Milan - Manchester United 0-1 (1-1 în tur), Rangers - Slavia Praga 0-2 (1-1 în tur), Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (2-0 în tur), Young Boys - Ajax 0-2 (0-3 în tur).

Înaintea tragerii la sorţi pentru sferturile Europa League, de la 13:00, tot pe Look Sport+, va avea loc aceeaşi tragere pentru Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele