Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Oleksandr Usik, mesaj către preşedintele CIO: ”Medaliile pe care le vor câştiga sportivii ruşi vor fi din sânge, moarte şi lacrimi”

Box Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21011285/1/usik.jpg

Pugilistul ucrainean Oleksandr Usik i-a cerut preşedintelui CIO, Thomas Bach, să nu permită participarea sportivilor ruşi la Jocurile Olimpice, el precizând, într-un mesaj postat în social media, că dacă vor concura, medaliile obţinute de reprezentanţii Rusiei vor fi “din sânge, moarte şi lacrimi”.

“Dragă domnule Bach, mă adresez dumneavoastră.

Sunt un sportiv uucrainean. Am câştigat aurul olimpic la box în 2012. Sunt actualul campion mondial la categoria grea şi numele meu este Oleksandr Usik.

Vreţi să le permiteţi sportivilor ruşi să participe la Jocurile Olimpice. Forţele Armate Ruse au invadat ţara noastră şi ucid civili. Armata rusă ucide sportivi şi antrenori ucraineni şi distruge terenuri de sport şi săli de sport. Medaliile pe care le vor câştiga sportivii ruşi vor fi medalii din sânge, moarte şi lacrimi.

Vă doresc să aveţi un cer liniştit deasupra şi să fiţi sănătos şi fericit”
, a notat Usik pe Instagram, ataşând şi un filmuleţ în care transmite mesajul în ucraineană.

Recent, Comitetul Olimpic Internaţional (CIO) a anunţat că ia în considerare întoarcerea sportivilor interzişi, sub drapel neutru, cu condiţia ca aceştia „să nu fi susţinut activ războiul din Ucraina”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele