Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK 2-0 (2-4 d.p.). Covăsnenii se impun la loviturile de departajare, după o partidă complicată în Slovenia

Sepsi OSK Publicat pe 28 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20793736/1/01caee1d-d07a-45f7-a2e8-c152cd70cbf2.jpg

Partida retur, din turul doi preliminar al Conference League, Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK s-a încheiat 2-0, iar covăsnenii s-au impus cu 2-4, în urma loviturilor de departajare.

Returul cu slovenii nu se anunţa atât de complicat pe cât s-a dovedit să fie, mai ales că echipa antrenată de Cristiano Bergodi se impusese cu 3-1 în manşa tur. Prima repriză a fost controlată de Olimpija Ljubljana, dar fără a pune mari probleme la poarta apărată de Niczuly. În finalul primei părţi Sepsi a irosit o ocazie imensă, prin Cosmin Matei, care a ratat poarta din câţiva metri.

A doua repriză a fost un coşmar pentru covăsneni, care au primit două goluri într-un interval de 9 minute, ambele au venit pe fondul unor greşeli mari în apărare. Partida a ajuns în prelungiri, dar niciuna dintre cele două echipe nu a mai fost periculoasă în cele 30 de minute şi calificarea s-a decis la loviturile de departajare, unde Sepsi s-a impus cu 2-4.

Sepsi s-a calificat mai departe, în turul trei preliminar al Conference League, unde o îi va întâlni pe suedezii de la Djurgarden. 

Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK 2-0 (2-4 d.p.), (Kvesic M. 61', Krefl A. 70')

Echipele de start:

  • Olimpija Ljubljana: Vidovsek - Sualehe, Ratnik, Karamatic, Lasickas - Doffo, Estrada, Elsnik - Pedro, Nukik, Kvesic
  • Rezerve: Pintol, Mauricio, Cromarkovic, Lagundzic, Pilj, Krefl, Prtajin, Ziljkic, Aldair
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov,  Bălaşa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - C. Matei, Păun, Ion - Rodriguez, Rondon, Golofca
  • Rezerve: Began, Gedo, Dragomir, Tudorie, Ştefănescu, Bărbuţ, Ispas, Damaşcan, Nistor, Ciobotariu, Ninaj

Sepsi se califică în turul trei al preliminariilor Confernce League, după ce Ion Gheorghe marchează fără probleme din penalty. 

Min. 120+1: Vom avea lovituri de departajare!

Min 105+1: Ocazie mare pentru sloveni, Niczuly reuşeşte să prindă o centrare periculoasă, atacantul gazdelor era gata să bage mingea în poartă.

Min. 99: Schimbare la Sepsi OSK, iese Dumitrescu şi intră Ispas. 

Min 97: Schimbare la Olimpija Ljubljana, iese  Estrada şi intră Pilj.

Min 91: Au început prelungirile!

Min. 91: Schimbare la Olimpija Ljubljana, iese Lasickas şi intră Lagundzic.

Min 90+3: Finalul timpului regulamentar! Urmează prelungiri la Ljubljana!

Min 89: Ocazie mare pentru Sepsi, Estrada a fost foarte aproape să îşi trimită mingea în proprie poartă, dar are noroc.

Min. 88: Cartonaş galben văzut de Krefl, în urma unui fault.

Min. 86: Dublă schimbare la Olimpija Ljubljana, ies Samuel Pedro şi Karamatic şi intră Ziljkic şi Crnomarkovic.

Min. 72: Dublă schimbare la covăsneni, intră Ninaj şi Bărbuţ şi ies Rodriguez şi Golofca. 

Min. 70: Gol marcat de Olimpija Ljubljana. Krefl profită de o pasă excelntă în careu şi egalează scorul la general.

Min. 66: Ocazie mare pentru sloveni, Estrada primeşte balonul perfect, dar nu poate relua spre poartă din câţiva metri şi Sepsi scapă cu noroc. 

Min. 64: Schimbări la ambele echipe, pentru Sepsi intră Damaşcan şi Tudorie şi ies Matei şi Rondon, iar la Olimpija Ljubljana iese Sualehe şi intră Krefl.

Min. 61: Gol marcat de Olimpija Ljubljana. Kvesic profită de o nesincronizare din apărarea lui Sepsi şi îl învinge fără probleme pe Niczuly.

Min. 58: Ocazie pentru sloveni. Samuel Pedro trimite un şut din afara careului, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Sepsi

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45: Final de primă repriză!

Min. 44: Ratare incredibilă a lui Sepsi OSK.  Rondon îi pasează lui Golofca, ce scapă înspre poarta slovenilor. Atacantul îi pasează excelent în careu lui Cosmin Matei, care are o ratare monumentală, cu poarta goală.

Min. 39: Fernandes (Olimpija Ljubljana) vede cartonaşul galben.

Min. 39: Ocazie imensă pentru sloveni. Niczuly iese greşit la o centrare în careu, dar îşi repară eroare imediat şi respinge şutul lui Kvesic.

Min. 27: Ocazie mare pentru Olimpija Ljubljana. Kvesic execută o lovitură liberă de la mare distanţă, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Niczuly.

Min. 17: Olimpija Ljubljana marchează, dar golul este anulat pe motiv de offside. Reluarea a confirmat poziţia afară din joc a lui Nukic.

Min.3: Slovenii au prima ocazie a partidei, dar trimit mult peste poartă.

Min. 1: A început partida!

______________________________________________________________________________________________________________________

În tur, câştigătoarea Cupei României s-a impus pe teren propriu cu 3-1 şi este favorită la calificare. În cazul în care o elimină pe Olimpija Ljubljana, Sepsi va evolua contra câştigătoareei duelului Rijeka (Croaţia) - Djurgardens (Suedia). Covăsnenii ar fi gazdele primului meci. Djurgardens s-a impus, în tur, în deplasare cu 2-1.

Echipele probabile:

  • Olimpija Ljubljana (4-3-3): Vidovsek - Lasickas, Milovic, Ratnik, Karamatic - Kvesic, Pilj, Doffo - Nukic, Prtajin, Ziljkic
  • Rezerve: Mauricio, Pintol - Estrada, Sualehe, Elsnik, Pedro, Crnomarkovic, Lagundzic, Jankovic, Gavric, Krefl, Aldair 
  • Antrenor: Albert Riera
  •  
  • Sepsi (4-2-3-1): Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - N. Păun, Aganovic - Bărbuţ, C. Matei, M. Ştefănescu - Tudorie
  • Rezerve: Began, J. Rodriguez, G. Dragomir, I. Gheorghe, R. Ispas, Damaşcan, D. Ciobotariu, Ninaj, Golofca, Rondon
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele