Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Olimpiu Moruţan, dorit de Al Ain! Arabii vor să achite 10 milioane de euro către Galatasaray

Superlig Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20664841/1/mo.jpg

Olimpiu Moruţan nu a convins la Galatasaray, însă chiar şi aşa mijlocaşul român poate fi vândut de formaţia din ”Ţara Semilunei” cu o sumă astronomică pentru un fotbalist român.

10 milioane de euro ar fi dispusă să achite Al Ain, grupare care a mai fost interesată de serviciile lui Moruţan încă din perioada în care evolua la FCSB, pentru a-i obţine semnătura fotbalistului în vârstă de 22 de ani, conform ultimelor informaţii apărute în Turcia.

Transferul are şanse foarte mari să se realizeze. Al Ain şi-l doreşte pe Moruţan cât mai rapid cu putinţă, iar Galatasaray ar avea ocazia să obţină un profit substanţial pentru un jucător utilizat doar de două ori în ultimele şase meciuri din campionat, pentru care s-a angajat să îi platească lui Gigi Becali 3,5 milioane de euro. Oficialii turci nu şi-au respectat însă cuvântul, iar Gigi Becali ar fi intentat deja un proces la FIFA.

Trei goluri şi cinci pase de gol a bifat Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în acest sezon, în 31 de jocuri oficiale. Cota sa de piaţă, conform Transfermarkt, este estimată la 4,3 milioane de euro. Trei selecţii a bifat Moruţan şi pentru naţionala României, fără să înscrie vreun gol sau să paseze decisiv.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele