Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Olimpiu Moruţan, lăudat în presa din Italia după ultima evoluţie

Stranieri Publicat pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20937037/1/profimedia-0721566078.jpg

Olimpiu Moruţan are evoluţii tot mai bune la Pisa, motiv pentru care primeşte laude din partea jurnaliştilor italieni. Românul a contribuit la două goluri, cu pase decisive, în victoria cu Ternana, scor 3-1. oamenii de presă din Italia l-au lăudat pe Olimpiu Moruţan.

Moruţan a început ca titular meciul cu Ternana şi nu a dezamăgit. Mijlocaşul român a oferit pasele decisive la golurile unu şi trei ale Pisei, şi a stat la originea golului doi, într-un meci câştigat de gazde cu scorul de 3-1. Moruţan a fost înlocuit în minutul 86 cu Adrian Rus. Marius Marin a intrat pe teren în minutul 71. Pisa este pe locul 10 în clasament, cu 18 puncte.

Pisa câştigă pentru că face spectacol. Show-ul care vine mai ales din picioarele românului Olimpiu Moruţan, 23 de ani, cel mai talentat jucător din Serie B.

De fiecare dată când atinge mingea este un pericol pentru adversari, pentru că mereu poate inventa ceva nou, poate dribla cu uşurinţă pe oricine. Din picioarele sale au venit deja 4 goluri, unele după un fotbal de manual. Are şi 5 pase decisive în toate competiţiile”, au scris jurnaliştii de la Tutto Sport.

Într-un alt meci din runda trecută de Serie B, Parma a pierdut acasă cu Modena, scor 1-2, iar Dennis Man a fost titular, fiind înlocuit în minutul 80. Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 68. Parma se află pe poziţia a patra, cu 22 de puncte.

Trimis de Galata în Serie B pentru că nu s-a considerat că are nivelul necesar pentru a se impune în Superliga Turciei, Moruţan a început bine aventura la Pisa, cu patru goluri şi cinci decisive în primele 13 meciuri. Italienii, la fel ca Ioan Becali, îşi pun speranţe în talentul fostului mijlocaş de la FCSB, iar un transfer definitiv se poate face în vară pentru 5.5 milioane de euro, dacă Moruţan convinge.

Olimpiu Moruţan (23 de ani) pare, în acest moment, legat mai mult de Pisa decât de Galatasaray. Ioan Becali, agentul impresarului ofensiv, a anunţat că sunt şanse mici ca fostul internaţional de tineret să revină în Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele