Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Olimpiu Moruţan, trezit la realitate de o legendă a fotbalului românesc: ”Moruţan nu era de Galatasaray!”

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20760864/1/mo.jpg

Olimpiu Moruţan (23 de ani) a fost taxat pentru perioada nefastă de la Galatasaray de către fostul mare mijlocaş al României, Iosif Rotariu.

Rotariu era convins de la început că fostul jucător al celor de la FCSB nu se va impune la cea mai titrată echipă din Turcia, deoarece la o formaţie precum Galatasaray există constant o presiune foarte mare.

Iosif Rotariu l-a sfătuit pe Moruţan să îşi găsească o altă echipă la care să aibă şanse reale să joace. Aceeaşi opinie o are şi pentru Alexandru Cicâldău, celălalt român de la Galatasaray.

”El să ştiţi că nu e un regres, el pleca cu şanse minime de a juca. Galatasaray e un club care vrea să câştige campionatul, se bate la trofee, a avut doar jucători cu nume, cu valoare. Plecarea lui la Galatasaray a surprins pe toată lumea, eu din start eram convins că nu se va adapta, pentru că e o presiune foarte mare acolo. 

Moruţan nu era de Galatasaray şi nici Cicâldău nu are un rol care să-i permită să joace la Galtasaray. Beşiktaş l-a luat pe Pjanic, nu? Balotelli joacă la Adana Demirspor, Cornelius joacă la Trabzon... Galatasaray e un club care-şi propune să câştige campionatul. Nu sunt în postura de a fi la acest nivel.

Galatasaray şi-a format o părere. E foarte greu acum să mai convingi la Galatasaray, eu cred că ar fi cel mai bine pentru amândoi să meargă undeva şi să joace”, a declarat Iosif Rotariu, la Pro Arena.

3 goluri şi 5 pase de gol a reuşit Olimpiu Moruţan, în 33 de meciuri oficiale, pentru Galasaray sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele