Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Olimpiu Moruţan, trezit la realitate de o legendă a fotbalului românesc: ”Moruţan nu era de Galatasaray!”

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20760864/1/mo.jpg

Olimpiu Moruţan (23 de ani) a fost taxat pentru perioada nefastă de la Galatasaray de către fostul mare mijlocaş al României, Iosif Rotariu.

Rotariu era convins de la început că fostul jucător al celor de la FCSB nu se va impune la cea mai titrată echipă din Turcia, deoarece la o formaţie precum Galatasaray există constant o presiune foarte mare.

Iosif Rotariu l-a sfătuit pe Moruţan să îşi găsească o altă echipă la care să aibă şanse reale să joace. Aceeaşi opinie o are şi pentru Alexandru Cicâldău, celălalt român de la Galatasaray.

”El să ştiţi că nu e un regres, el pleca cu şanse minime de a juca. Galatasaray e un club care vrea să câştige campionatul, se bate la trofee, a avut doar jucători cu nume, cu valoare. Plecarea lui la Galatasaray a surprins pe toată lumea, eu din start eram convins că nu se va adapta, pentru că e o presiune foarte mare acolo. 

Moruţan nu era de Galatasaray şi nici Cicâldău nu are un rol care să-i permită să joace la Galtasaray. Beşiktaş l-a luat pe Pjanic, nu? Balotelli joacă la Adana Demirspor, Cornelius joacă la Trabzon... Galatasaray e un club care-şi propune să câştige campionatul. Nu sunt în postura de a fi la acest nivel.

Galatasaray şi-a format o părere. E foarte greu acum să mai convingi la Galatasaray, eu cred că ar fi cel mai bine pentru amândoi să meargă undeva şi să joace”, a declarat Iosif Rotariu, la Pro Arena.

3 goluri şi 5 pase de gol a reuşit Olimpiu Moruţan, în 33 de meciuri oficiale, pentru Galasaray sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele