Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Oliver Glasner, reacţie sinceră după ce Eintracht Frankfurt a câştigat Europa League: ”Am câştigat trofeul, nu-mi vine să cred!”

Europa League Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20711414/1/profimedia-0692577754.jpg

Antrenorul echipei Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, nu şi-a ascuns entuziasmul după finala Ligii Europa, câştigată la loviturile de departajare în faţa scoţienilor de la Glasgow Rangers, şi şi-a lăudat jucătorii pentru că au revenit după ce au fost conduşi pe tabela de marcaj şi pentru că şi-au păstrat curajul la penaltiuri.

"Am câştigat trofeul, e de necrezut. Chiar nu-mi vine să cred! A fost o tensiune brutală, un schimb de lovituri din partea ambelor echipe. La final, ambele echipe s-au simţit epuizate. Apoi am fost mai norocoşi şi am învins la penaltiuri. Băieţii şi-au păstrat curajul, ştiam că Trapp va salva un penalti. Am revenit după ce am fost conduşi. Sunt atât de mândru de echipă! Am jucat treisprezece meciuri în Europa şi nu am pierdut niciunul în acest sezon. Nu am cuvinte să descriu munca grea pe care jucătorii au depus-o pentru a ajunge atât de departe. Toată lumea a dat totul în această căldură incredibilă. Toată lumea şi-a adus contribuţia şi a fost posibil doar cu acest spirit. Acum urmează să sărbătorim câteva zile”, a declarat tehnicianul austriac, potrivit presei internaţionale.

Formaţia Eintracht Frankfurt a câştigat ediţia 2021/2022 a Ligii Europa, învingând în finala de pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, miercuri seară, în urma loviturilor de departajare, echipa Glasgow Rangers, scor 6-5 (1-1).

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Borre 69’ pentru Frankfurt şi Aribo 57’ pentru Rangers.

La lovituri de departajare, Frankfurt a marcat prin Lenz, Hrustic, Kamada, Kostic şi Borre.

Pentru Rangers au înscris Tavernier, Davis, Arfield, Roofe. A ratat Ramsey.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele