Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Oltenii pregătesc o nouă lovitură de imagine! Edi Iordănescu, dorit în locul lui Eugen Trică la FC ”U” Craiova!

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 11 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20502319/1/iordanescu-jr.jpg

Academica Clinceni a reuşit să se impună în deplasarea de la FC „U” Craiova, 2-1, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Oltenii se află într-un război între conducere şi suporteri, iar din puncte de vede fotbalistic suferă la fel de mult. Au 15 puncte şi se află pe locul 14 în clasament. Eugen Trică n-a reuşit să facă minuni pe banca oltenilor până acum.

Conducerea se gândeşte să schimbe antrenorul pentru a patra oară în acest sezon, iar numele vehiculat reprezintă o lovitură de imagine. Cei de la DigiSport scriu că Edi Iordănescu este alesul familiei Mititelu. Tehnicianul ar putea reveni astfel în Casa Liga 1, după despărţirea de FCSB.

„Situaţia devine din ce în ce mai complicată, se agravează cu fiecare meci. Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ.

Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă. Şi Guardiola la cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei. 

Şi meciul trecut, la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. Nu înţeleg asta, marchezi gol şi trebuie să joci să mai marchezi, pentru că Clinceniul era o echipă de bătut, sincer. 

Dar în momentul de faţă, atât pot jucătorii, atât e maximul, nu pot să zic mai mult. Eu nu am ce să le zic, a vorbit şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Trebuie să avem o discuţie mai aprofundată cu ei de mâine încolo şi să vedem ce este de făcut”, a spus Eugen Trică la finalul meciului de vineri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri