adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

Omrani, dorit de AEK Atena. Suma imensă cerută la semnătură

Fotbal Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20813671/2/omrani.jpg


Liber de contract din vară, când a plecat de la CFR Cluj, Billel Omrani (29 de ani) nu şi-a găsit încă o echipă. Dorit, rând pe rând, de FCSB şi Rapid, atacantul algerian a intrat şi pe lista grecilor de la AEK Atena, însă pretenţiile sale din punct de vedere financiar sunt foarte, foarte ridicate.
 
Câştigător a cinci titluri consecutive de campion al României cu CFR Cluj, Omrani a pus capăt aventurii în Gruia în vara lui 2022, încercând, de atunci, să-şi găsească un angajament în străinătate. El şi agenţii lui au considerat că ipostaza de jucător liber de contract şi cifrele bune adunate în tricoul CFR-ului îi vor facilita un contract mare, dar realitatea este alta: săptămânile de mercato s-au scurs, iar Omrani nu şi-a găsit echipă!
 
Dacă Gigi Becali l-a refuzat pentru că a cerut 40.000 de euro pe lună şi jumătate de milion de euro la semnătură, Rapid se gândeşte în continuare la posibilitatea de a-l transfera pe Omrani, dar clubul patronat de Dan Şucu şi Victor Angelescu are concurenţă serioasă din partea celor de la AEK Atena. Conform ProSport, grecii îl urmăresc de mai multă vreme pe vârful de atac selecţionat şi în naţionala Algeriei, iar de curând au deschis primele discuţii cu impresarii acestuia în vederea unui transfer din postura de jucător liber de contract.
 
Totuşi, pretenţiile pe care le are Omrani în acest moment sunt foarte mari. Dacă lui Becali i-a cerut 500.000 de euro la semnătură, reprezentanţii lui Omrani le-au transmis grecilor că vârful vrea nu mai puţin de un milion de euro, doar la semnătură, pentru a veni la AEK Atena. O sumă mare, la care se adaugă şi salariul cerut de algerian, unul care, cu siguranţă, nu este deloc mic.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele