Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Omrani l-a surprins pe Dan Petrescu prin transferul la FCSB: "Am fost mirat. Mi-a spus că în România va juca doar la CFR"

CFR Cluj Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20867532/1/bil.jpg


Aflat în relaţii foarte bune cu Billel Omrani din perioada în care acesta marca pentru CFR Cluj, Dan Petrescu a rămas uimit când a aflat că vârful algerian a semnat cu FCSB. Asta pentru că atacantul îi dăduse asigurări că nu va juca pentru altă echipă din SuperLigă.
 
Omrani a fost unul dintre preferaţii lui Petrescu în perioada în care cei doi au împărţit vestiarul celor de la CFR Cluj, iar relaţiile au rămas foarte bune şi după plecarea atacantului. Liber de contract timp de câteva luni, fostul fotbalist al lui Marseille nu şi-a dorit revenirea în Gruia şi şi-a surprins fostul antrenor în momentul în care a dat curs ofertei făcute de Gigi Becali:
 
"Da, am fost mirat, nu mă aşteptam. Mie mi-a zis că în România va juca doar la CFR Cluj. E jucător liber, putea să facă orice, numai că asta mi-a spus el", a spus Petrescu, pentru Orange Sport.

Omrani, în urmă cu pregătirea fizică

Billel Omrani (29 de ani), venit de curând la FCSB, după ce a semnat liber de contract , nu a putut evolua până acum pentru că este în urmă cu pregătirea fizică. Atacantul ar putea debuta pentru FCSB după pauza dedicată echipelor naţionale.
 
Francezul are şanse mari să joace primul meci în tricoul ”roş-albaştrilor” la începutul lunii octombrie, împotriva lui FC Argeş în campionat. Mihai Stoica, managerul lui FCSB a dezvăluit că Omrani a fost în urmă cu pregătirea fizică din cauza perioadei de inactivitate cât a fost liber de contract.
 
”Da, Omrani va fi apt după pauza dedicată echipelor naţionale. Aerob, e de excepţie. Anaerob, sunt probleme. E clar că nu s-a antrenat. A jucat 20 de minute pe 12 iunie în Algeria - Iran 1-2, ultimul meci oficial. Nu prea s-a antrenat, dar se antrenează acum.
 
Lumea spune că e o problemă că-l vrea Gigi neapărat în teren. Păi, şi noi vrem să-l vedem. S-a discutat să joace amândoi, Omrani şi Compagno, normal, de asta a venit Omrani", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.
 
Conform superfit.ro, ”exerciţiile aerobice tind să fie ritmice, uşoare sau moderate şi de durată mai lungă. Exerciţiile anaerobe implică în general explozii scurte de activitate de intensitate ridicată”.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele