Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Omul care conduce din ”umbră” FCSB? Gigi Becali, doar ”antrenorul” despre care se discută la TV: ”A ştiut să conducă. Mititelu nu l-a avut pe unul ca el!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21590427/1/steaua-bucuresti-fc-arges-2-0-liga-1-17-03-2007.jpg

Echipa FCU Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 1-3, cu FC Hermannstadt, şi a retrogradat în liga secundă. Fanii craioveni au aruncat cu scaune pe teren, întrerupând meciul pentru mai multe minute.

La Craiova, Hermannstadt a înscris, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid, iar imediat după pauză, Blănuţă a deschis scorul şi FCU Craiova conducea cu 1-0. Sibienii au întors însă scorul în numai patru minute. 

Sota Mino a egalat în minutul 55, iar Gabi Iancu a adus oaspeţii în avantaj în minutul 59. Acelaşi jucător a înscris pentru 3-1 în minutul 82. După gol, fanii olteni au rupt scaune din tribune şi le-au aruncat pe teren, iar meciul a fost întrerupt câteva minute. 

Jandarmii au fost pregătiţi să intervină, însă arbitrul Marian Barbu a decis să trimită jucătorii la vestiare, relând meciul după minute bune. Hermannstadt s-a impus cu 3-1 şi oltenii se duc în Liga 2.

În direct la Prima Sport, a fost dezbătută diferenţa dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu, patroni care au politici similare şi se implică direct la cluburile lor. George Galamaz susţine că la FCSB, Gigi Becali îl are pe MM Stoica, om cu experinţă mare în fotbal. Adrian Mititelu conduce singur şi nu ar avea un om alături de care să decidă. 

”A ştiut să conducă. Mititelu nu l-a avut pe unul ca el!”

”La Gigi Becali este MM Stoica, care este conducător de atâta timp în fotbal şi a reuşit nu doar la FCSB, şi la Urziceni, şi la Galaţi, pe unde a fost, a avut mereu nişte rezultate, pentru că a ştiut să conducă. Mititelu nu a avut un om apropiat care să aibă mai multe cunoştinţe în domeniul fotbalului şi să îl facă pe Mititelu să se retragă un pic”, a spus Galamaz, la Prima Sport. 

 

În clasament, UTA a terminat pe primul loc din play-out, cu 37 de puncte, urmată de Oţelul (36 p), Hermannstadt (34 p), U Cluj (33 p), Petrolul (29 p), Poli Iaşi (27 p), FC Botoşani (25 p), Dinamo (27 p), FC Voluntari (24 p) şi FCU Craiova (22 p).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele