adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Ongenda, la mare căutare. Trei echipe au depus oferte! Croitoru îl lasă să plece. ”Eu n-am nicio problemă, nu mă opun”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20372141/2/ong-2.jpg

Hervin Ongenda este cel mai dorit jucător al momentului în Casa Liga 1, dar conducerea celor de la FC Botoşani nu este dispusă să îl lase să plece prea uşor.

Cei de la ProSport scriu că fotbalistul şi-a dat acordul pentru a evolua sub comanda lui Edi Iordănescu, singurul impediment de rezolvat ar fi între patroni.

Patronul moldovenilor a dezvăluit că francezul nu va ajunge la FCSB, între cei doi nefiind un dialog pe acest subiect. Iftime a precizat faptul că Ongenda ar dori să semneze cu un club care ar putea să îi ofere un salariu în jurul cifrei de un milion de euro.

La scurt timp, Marius Croitoru a dezvăluit în cadrul unei intervenţii la o emisiune că nu are nicio problemă să îşi lase jucătorul să plece şi a dezvăluit că pe lângă FCSB, o altă echipa din Casa Liga 1, dar şi una din străinătate au depus oferte, mai exact din zona Golfului, care a fost net superioară, din punct de vedere financiar.

"Bineînţeles, există discuţii, şi nu numai cu FCSB, dar şi cu alte echipe. Chiar au încercat să îl transfere, au făcut două oferte oficiale. Pe adresa clubului a sosit astăzi o ofertă de la alt club din România şi încă una din străinătate. Din respect pentru club, nu pot face public numele echipei. FCSB-ul a făcut publică oferta, celălalt club din Liga 1 nu. Am fost rugaţi să ne spunem punctul de vedere şi să răspundem la solicitarea primită, am făcut-o. Iar un club din afară, vă dau cuvântul meu de onoare, a ofertat 1 milion de dolari.

Din punctul meu de vedere, dacă patronul hotărăşte să-i dea drumul, eu n-am nicio problemă, nu mă opun. Rolul antrenorilor este de a face bine jucătorilor, de a-i antrena şi a le oferi posibilitatea să se transfere la un club mai mare, cu un salariu mai bun. Oferta de la FCSB şi a celuilalt club sunt net inferioare, numai că oferta venită de peste 1 milion de dolari este dintr-o ţară în care jucătorul nu cred că doreşte să joace. Ca salariu, oferta este destul de avantajoasă, este din zona Golfului. Dar nu cred că este o ofertă la care să se gândească, pentru că are doar 26 de ani, este în plină ascensiune. Este un jucător esenţial, ştie ce simt pentru el şi invers, din cauza asta a hotărât să vină să lucreze cu mine"
, a explicat Croitoru, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele