Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Opţiune pentru cluburile cu pretenţii! Florin Gardoş pleacă de la Academica Clinceni: "În maximum două săptămâni voi fi jucător liber!"

Academica Clinceni Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20545017/1/gar.jpg


Neplătit de cinci luni, Florin Gardoş (33 de ani) şi-a depus memoriu şi anunţă că în perioada următoare va deveni jucător liber de contract şi va putea semna cu orice echipă.
 
Situaţia financiară de la Academica Clinceni e critică, iar jucătorii fug pe capete. Printre ei se numără şi fostul internaţional Florin Gardoş, cel pe care Ilie Poenaru l-a convins cu greu, în vară, să semneze un nou contract, valabil până în 2022. În timp ce conducerea clubului din Ilfov îl acuză că le-a transmis că se va lăsa de fotbal, dar doar cu scopul de a rupe contractul scadent în iunie, fostul apărător de la Southampton are alte planuri:
 
"1. În vară nu aveam cum “să fiu dat afară” pentru că oricum, contractul meu a expirat la sfârşitul lunii iunie 2021.
 
2. La insistenţa lui Ilie Poenaru, am semnat pentru încă un an, pe un salariu mai mare, nu mai mic (nu ar conta foarte mult pentru că oricum am luat doar un salariu din iunie până acum.
 
3. Am depus memoriu la sfârşitu lunii noiembrie. În maxim 2 saptamâni voi fi declarat “jucător liber”. 
 
4. Atâta timp cât nu-ţi plăteşti un jucător 5 luni, nu văd de ce ai mai avea pretenţia ca el să ramană la club. Dacă eram jucator străin, eram liber de prin 10-15 decembrie (cazul lui Vanzo), dar din păcate, la Ligă procedura e mult mai greoaie decât la FIFA", a transmis Gardoş, luni, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.
mail-share icon Email
viewscnt