Ultima oră
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

"Oracolul de la Bălceşti" îşi intră în rol: "Ei vor fi campioni la anul!"

FCSB Publicat pe 24 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20716774/1/dragomir.jpg


Al cincilea titlu consecutiv câştigat de CFR Cluj şi obiceiurile lui Gigi Becali îl conving pe Dumitru Dragomir că şi sezonul următor va fi câştigat tot de echipa lui Dan Petrescu.
 
După un an în care FCSB a pus probleme pe final, Dragomir şi-a stabilit favorita pentru sezonul 2022/2023, unul despre care spune că va cimenta poziţia de forţă dominantă a clujenilor:
 
"CFR Cluj  va fi campioană şi la anul. (Cine va fi cel mai tare antrenor la anul?) Gigi Becali. Să-şi ia licenţa", a spus Dragomir.
 
Cât despre Gigi Becali, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că acesta va rămâne fidel strategiei de a încerca să vândă jucători pe sume mari şi că titlul va trece, din nou, în plan secund:
 
"(N. red - pe Gigi Becali) Nici nu-l interesează (n.red - să ia titlul), pe el îl interesează să câştige, în capitalism să câştigi bani. Suporterul e ca la teatru: te duci, plăteşti biletul, îţi place teatrul, îl comentezi la superlativ.
 
Nu-ţi place, le mai tragi câte o înjurătură, dar te mai duci şi a doua oară. Aşa e şi la fotbal. La fotbal plăteşti biletul, înjuri de te ia naiba. Tre sferturi dintre spectatori sunt puşti care vin să se descarce", e opinia lui "Corleone".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele