Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris vor invita 222.000 de spectatori la ceremonia de deschidere

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/21514512/1/jo.jpg

Organizatorii ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris vor oferi invitaţii gratuite unui număr de 222.000 de spectatori aleşi de autorităţi, a anunţat marţi ministrul francez de Interne, potrivit Reuters.

Municipalităţile şi alte entităţi organizatoare vor primi fiecare câte un număr de invitaţii pe care să le distribuie.

Invitaţii vor trebui să treacă printr-un proces de control de securitate supravegheat de serviciile de informaţii înainte de a putea asista la eveniment de pe cheiurile superioare ale râului Sena.

Aceste 222.000 de locuri se adaugă celor 104.000 pentru spectatori plătitori care vor urmări ceremonia de pe cheiurile inferioare.

Totalul revizuit de 326.000 de spectatori reprezintă aproape jumătate din cei 600.000 de spectatori care erau prevăzuţi în planul iniţial.

Ministrul a declarat că îşi rezervă dreptul, dacă este necesar, de a revizui din nou acest număr în scădere.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele