Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Ori la bal, ori la spital! Decizia extremă luată de Neluţu Varga

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21409715/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

CFR Cluj a pierdut, sâmbătă, împotriva Universităţii Craiova.

Deşi au dominat partida, ardelenii nu au găsit drumul spre gol, iar Koljic a dat lovitura, în minutul 90, când a marcat unicul gol al meciului.

Ca urmare a acestui rezultat, fosta campioană a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie, în toate competiţiile. De altfel, CFR are un singur succes în ultimele opt meciuri oficiale, 3-1 cu Farul, în urmă cu mai bine de o lună!

În acest context, Neluţu Varga a recurs la o măsură extremă.

În cazul în care echipa sa va câştiga următoarele patru partide, patronul formaţiei din Gruia este gata să bage mâna în buzunar pentru a premia staff-ul şi jucătorii.

În caz contrar, Varga este pregătit să pornească o adevărată revoluţie în pauza de iarnă.

”Le transmit antrenorului Mandorlini şi băieţilor că obiectivul este să câştige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuşi să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărţi cu toţii, jucători şi staff, în cazul în care vom obţine 12 puncte. În cazul în care nu vom obţine aceste puncte şi nu vom avea 4 victorii, va fi revoluţie la CFR Cluj.

Ne vom despărţi de mulţi şi aici includ jucători şi staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte raţională şi foarte corectă, iar cei care ne-au nemulţumit vor pleca.

Dacă nu obţinem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbalişti vor pleca de la CFR Cluj.  Bineînţeles că mă întrebaţi şi de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovaţi pentru că suntem în situaţia asta.

Abia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliştii în faţa porţii, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze. 

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluţie la CFR Cluj şi ne vom despărţi de foarte, foarte, foarte multă lume.

Nu discutăm în momentul de faţă, sub nicio formă, despre o despărţire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele