Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat

Oțelul Galați Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21578543/1/site-1.jpg

Mircea Lucescu a lansat acuzaţii înspre Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni.

Antrenorul român a declarat că cele două au devenit campioane ca urmare a unor jocuri de culise.

Acum a venit şi replica gălăţenilor. Oţelul a emis un comunicat, pe site-ul oficial al clubului, în care respinge afirmaţia făcută de Mircea Lucescu.

"În urma declaraţiilor recente făcute de domnul Mircea Lucescu referitoare la titlul de campioană naţională obţinut de Oţelul Galaţi în sezonul 2010-2011, clubul nostru doreşte să clarifice următoarele aspecte:

SC Oţelul Galaţi respinge categoric orice afirmaţie care pune la îndoială integritatea şi meritul sportiv al titlului de campioană obţinut în sezonul menţionat. Această victorie a fost rezultatul muncii asidue, pasiunii, dedicării şi disciplinei implicate de întregul colectiv al echipei, de la jucători la staff-ul tehnic şi administrativ.

Clubul Oţelul consideră că aceste performanţe sunt reflectarea directă a valorilor noastre: muncă, corectitudine şi respect pentru sport. Reiterăm angajamentul nostru faţă de principiile fair-play-ului şi integrităţii în sport.

De asemenea, subliniem că performanţele obţinute pe teren de echipa noastră în acel sezon au fost conduse şi inspirate de antrenorul Dorinel Munteanu, unul dintre cei mai respectaţi şi valoroşi tehnicieni din fotbalul românesc. Competenţa şi integritatea sa nu pot fi contestate, fapt demonstrat nu doar în perioada respectivă, ci şi în prezent, în noul său mandat la conducerea tehnică a echipei.

În contextul recentelor declaraţii publice ale domnului Mircea Lucescu, care au pus într-o lumină nefavorabilă integritatea clubului nostru, SC Oţelul Galaţi îşi exprimă dezamăgirea şi solicită cu respect retragerea acestor afirmaţii. Ne dorim să menţinem un mediu sportiv bazat pe respect şi corectitudine, unde performanţele sunt recunoscute şi celebrate în mod just. Prin urmare, considerăm că o retractare a declaraţiilor care ne-au afectat reputaţia ar contribui semnificativ la clarificarea situaţiei şi ar reafirma valorile de integritate şi sportivitate pe care comunitatea fotbalistică românească le promovează.

SC Oţelul Galaţi îşi exprimă în continuare respectul faţă de toţi cei implicaţi în fotbalul românesc şi internaţional şi îşi reafirmă dedicarea pentru promovarea unui sport curat şi competitiv", este comunicatul emis de Oţelul Galaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele