Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Oţelul Galaţi, un chilipir! Suma incredibilă care s-a plătit pentru marca fostei campioane! ”Am fost acolo”

Oțelul Galați Publicat de Tudor Moisa pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21504703/1/dinamo-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-18-02-2024.jpg

Deşi Oţelul are un parcurs cu multe peste aşteptări după revenirea în Superligă, la Galaţi nu este linişte.

Marca fostei campioane ar aparţine soţiei lui Dorinel Munteanu, după spusele lui Vivi Răchită, iar acum s-a aflat şi suma care a fost plătită pentru înregistarea mărcii, pe când Oţelul evolua în liga a patra.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că a fost prezent la licitaţie. Directorul tehnic al naţionalei României a spus că s-a plătit o sumă infimă, 10.000 de euro, pentru marca formaţiei din Galaţi.

”Întâmplător, ai spus acuma că marca e înregistrată de nu ştiu cine… Eu am participat la licitaţia palmaresului împreună cu Cristian Ţopescu. M-au rugat cei de la Galaţi şi de la o companie care organizează licitaţii, undeva în zona Palatului Regal. 

Am fost acolo şi dacă îmi aduc aminte bine s-a vândut cu 10.000 de euro. De atunci a început procesul de renaştere al acestei echipe. Pentru că intrase într-un con de umbră. Era prin liga a patra cu Adamescu.

Am fost invitat acolo, dar n-am mai urmărit. Acum aflu amănunte noi despre ce se întâmplă acolo la Galaţi. Nu vi se pare ridicol ca după ce revii în prima ligă să ajungi la astfel de discuţii?

Deci te chinui ani întregi să o iei de jos, să joci la Însurăţei, Făurei sau nu ştiu pe unde ca să ajungi să joci cu cele mai bune echipe din ţară, să te aprecieze lumea şi dintr-odată să apară aceste scandaluri. Nu e în regulă”, a spus Mihai Stoichiţă, conform Fanatik.

”Marca SC Oţelul Galaţi este înregistrată pe persoană fizică, a doamnei Munteanu. Nu este nici a clubului, nu este nici a primăriei cum este la Ploieşti de exemplu. La Dinamo marca este a clubului. 

De acolo suporterii au răbufnit pentru că şi ei au vrut să vadă actele şi exerciţiul financiar al domnului preşedinte care a plecat acum. Deci este un scandal.

Dorinel s-a dus în prea multe zone. Trebuia să rămână pe plan sportiv şi pe partea de marketing şi vânzări, financiar-contabilă să rămână a preşedintelui”, a spus şi Vivi Răchită, conform sursei de mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele