Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Ousmane Dembele, în lotul Barcelonei! Veste excelentă pentru catalani

Barcelona Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21109422/1/dembele.jpg

Ousmane Dembele, în vârstă de 25 de ani, s-a întors în lotul echipei Barcelona, după accidentarea din luna ianuarie. Francezul a revenit, informaţia fiind dată publicităţii chiar de antrenorul Xavi. Acesta din urmă a dat impresia că încă are speranţe în Dembele şi că vrea să îl aibă la potenţial maxim în debutul stagiunii care vine.

Fotbalistul din Franţa va fi în lotul catalanilor pentru partida de sâmbătă, cu Betis Sevilla, iar dacă situaţia îi va permite, poate Xavi îl va introduce pe teren.”Ne-a fost dor de el. Este cel mai bun fotbalist.

Sunt foarte puţini ca el pe lume. Este un jucător cu o viteză nebună, care creează diferenţa. Este logic că ne-a fost atât de dor de el”, a reacţionat Xavi vineri într-o conferinţă de presă.

Dembele s-a accidentat la coapsa stângă, la meciul câştigat de FC Barcelona, scor 1-0, cu Girona, în campionatul Spaniei, la finalul lunii ianuarie.

  • 8 goluri şi 7 pase de gol a reuşit pentru Barcelona Ousmane Dembele în 28 de meciuri din toate competiţiile, din actualul sezon. 
  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a extremei pe partea dreaptă în vârstă de 25 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Barcelona - Betis, sâmbătă, ora 22:00, LIVE la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Partida Barcelona - Betis, din runda 32 de La Liga, va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 2 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro

Barcelona vine după înfrângerea surprinzătoare din deplasarea din runda trecută, unde a pierdut cu 2-1 în faţa lui Rayo Vallecano. Astfel, catalanii nu au profitat de pasul greşit făcut de rivala Real Madrid şi rămân la 11 puncte de ”Los Blancos”. Trupa lui Xavi trece printr-o scădere de formă vizibilă, reuşind să câştige un singur meci din ultimele patru în La Liga.

De cealaltă parte, nici Betis nu o duce mai bine, cu toate că se află pe locul 5 în clasament. Echipa antrenată de Pellegrini a remizat etapa trecută cu Real Sociedad, dar păstrează şanse să prindă ultimul loc ce duce în grupele Champions League, fiind la şase ”lungimi” de basci.

Ultima întâlnire dinte cele două echipe s-a încheiat cu victoria Barcelonei cu 2-1.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele