adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Ousmane N’Doye, cu ochii pe Dinamo. Reacţia fostului mijlocaş după retrogradarea ”câinilor” în Liga 2

Dinamo Publicat pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20743532/1/ndoye.jpg

Ousmane N'Doye încă e conectat la tot ce se întâmplă la Dinamo. Fostul mijlocaş a vorbit despre situaţia în care au ajuns ”câinii roşii”, retrogradarea în Liga 2, dar şi despre cum e viaţa în ţara natală, în Senegal.

Ştiu tot ce se întâmplă în România, în fotbalul românesc. Îmi pare rău pentru Dinamo. Ştii cum e acolo? Vorbim mult, dar facem puţin. E la fel ca în Senegal. La televizor vorbim, dar practic nu facem nimic, apoi ne pare rău. Să facă echipă din nou, cu cine vrea, cu tineri.

Să ştii că în liga a doua sunt meciuri tari. Dinamo are suporteri mulţi, minunaţi şi fiecare meci este ca o finală. Are acest avantaj, un public fenomenal. Acum, important e să vină repede înapoi, în Liga 1, nu trebuie să stea mult în „B”, nu e bine, e un club mare, de tradiţie şi nu are voie să fie acolo! Cred şi sper că o să promoveze imediat”, a spus Ousmane N'Doye pentru Playsport.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a declarat, joi, că speră să atragă alte persoane care să susţină echipa, dar a subliniat că aceasta are nevoie în continuare nevoie de suporteri.

Zăvăleanu a anunţat o nouă plecare de la Dinamo, a lui Steliano Filip.

Dincolo de iniţiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviştilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conştientizare, atunci acţiunea noastră de astăzi asta îşi propune. Vrem să transmitem un mesaj.

Sunt mulţi dinamovişti care ar putea ajuta clubul să supravieţuiească fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanţă! Toată lumea trebuie să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici. Sper că cei care au ieşit din program să revină. Domnul Şerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască.

Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toţi acţionarii că, dacă nu-şi fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiţi. Am simţit că suporterii noştri şi-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situaţii care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate. Momentan, sunt diferenţe de opinie şi trebuie să avem şi cu cine discuta.

În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuţia va fi reluată când vom reuşi să curăţăm Dinamo 1948 de datorii", a declarat Zăvăleanu, într-o conferinţă de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele