Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

OUT înaintea meciului cu Rapid! Lovitură pentru Farul

Farul Constanta Publicat pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21082280/1/gica-hagi-rapid-11.jpg

Farul are probleme înaintea partidei cu Rapid, de sâmbătă, de la ora 21:45, duel care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Conform lui Gică Hagi, formaţia de la malul mării nu va putea miza în duelul din Giuleşti pe trei jucători importanţi, Tudor Băluţă, Mihai Popescu şi Dan Sîrbu.

Cei trei fotbalişti sunt piese importante în angrenajul echipei lui Gică Hagi, iar partida cu Rapid nu va fi deloc simplă. Astfel, tehnicianul ”marinarilor” este nevoit să ia alte decizii, să găsească înlocuitori pentru jucătorii indisponibili.

Ne aşteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Rapid este o echipă foarte bună, face ambele faze foarte bine şi joacă foarte bine acasă, e foarte greu să câştigi în Giuleşti. Dar suntem încrezători, am început bine play-off-ul şi cred că putem continua pe acelaşi drum.

Pauza nu a fost aşa bună pentru noi, am avut ghinion, i-am pierdut pe Băluţă şi Popescu, Sîrbu are şi el o problemă la genunchi şi nu poate juca în acest meci. Sperăm să găsim soluţii foarte bune, să ne depăşim şi să facem un meci perfect pentru a lua ceea ce ne dorim, cele 3 puncte.

Nu am vorbit cu Băluţă să văd ce are, cât de grav este. Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal”, a transmis Hagi.

Rapid – Farul, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, sâmbătă, de la ora 21:45

Rapid – Farul, partidă din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga României, se dispută în această seară, de la ora 21:45, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Înainte de pauza competiţională, formaţia lui Adrian Mutu a făcut remiză, iar Farul a învins.

Rapid vine, după pauza pentru meciurile echipelor naţionale, după un rezultat de egalitate cu CFR Cluj, pe terenul campioanei României, scor 2-2. De partea cealaltă, Farul a trecut cu 2-1 de Sepsi, pe teren propriu, şi se menţine pe locul 1 în clasament.

Înainte de startul etapei, Rapid e pe locul 5, cu 27 de puncte, iar Farul e pe 1, cu opt puncte mai mult, 35.

În sezonul regular, în tur şi în retur, formaţia lui Gică Hagi nu a pierdut cu Rapid. A făcut 1-1 în Giuleşti, iar acasă, la Constanţa, a trecut de giuleşteni la un gol, scor 2-1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele