Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ovidiu Burcă aduce speranţa la Dinamo. ”Am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20878378/1/burca.jpg

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, formaţia Unirea Slobozia, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din Liga 2.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Alexandru Pop, în minutul 38. Iulian Roşu (Dinamo) a fost eliminat în minutul 84.

A fost cea de-a treia victorie a echipei Dinamo în acest sezon de Liga 2. Ovidiu Burcă a fost impresionat de prestaţia jucătorilor săi şi a ţinut să îi aducă un omagiu lui Cătălin Hîldan. Pe data de 5 octombrie se împlinesc 22 de ani de la decesul ”Unicului Căpitan”.

 

„Lucrurile încep să capete forma pe care ne-o doream noi când am venit aici. A fost mai greu la început. Astăzi am avut un adversar care se apără extraordinar de bine, cred că are cea mai bună apărare din liga asta. În prima repriză am avut reale dificultăţi pentru a-i deschide.

La un moment dat îi simţeam pe băieţi că îşi pierd răbdarea. A venit golul lui Pop din fază fixă. Ei au un antrenor bun, au experienţă, ne-au pus probleme în minutele de final.

Eliminarea lui Roşu a fost importantă. Nu am putut să mai facem presiune sus. Au venit aproape de poarta noastră, dar important e că am arătat tărie de caracter.

Cel mai important în ziua asta tristă pentru Dinamo este că am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren, pasiune, agresivitate. Nu am cedat nicio clipă”
, a spus Burcă, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele