Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Ovidiu Burcă renunţă la doi jucători de la Dinamo. ”Am avut o discuţie”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20819959/1/burca-1.png

Partida  dintre Dinamo şi Oţelul Galaţi, din etapa a doua a Ligii 2, va avea loc marţi, de la ora 18:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

Antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă a dezvăluit că în planurile sale nu mai intră Mihai Eşanu şi Bogdan Gavrilă.

Lui Eşanu i s-a transmis că e momentul să schimbe echipa, în timp ce Gavrilă este accidentat, iar pe postul său este folosit jucător U21 şi astfel are şanse mici să prindă meciuri la Dinamo.

"(n.r. despre Mihai Eşanu) Mihai era într-un moment în care trebuia să schimbe echipa. Am avut o discuţie în care i-am spus părerea mea. Nu cred că a înţeles, dar poate peste ani va înţelege. Cea mai bună soluţie, atât pentru el dar şi pentru club, era ca el să plece.

(n.r. despre Bogdan Gavrilă) El este accidentat în acest moment. Din nefericire pentru el, în poziţia lui folosim jucătorul ”under”. În condiţiile astea, nu ştiu dacă va avea prea mult spaţiu să joace. E o problemă pe care el va trebui să o înţeleagă şi să o gestioneze"
, a explicat Burcă pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele