Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Ovidiu Burcă reuşeşte minunea la Dinamo. ”Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21054012/1/burca.jpg

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 cu Poli Timişoara, din runda 19 a Ligii 2. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1, online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro şi în format live video pe site-ul PrimaSport.ro.

”Câinii” au avut emoţii mari pe finalul partidei în momentul în care Oanea a egalat în minutul 81, dar rezultatele din celelalte meciuri i-au ajutat pe ”câini” să termine pe locul 6, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia şi Gloria Buzău.

Deşi sezonul a început extrem de complicat şi rezultatele erau modeste, Ovidiu Burcă a redresat situaţia. Tehnicianul a dedicat calificarea în play-off suporterilor şi a anunţat că obiectivul este revenirea în Superliga.

”Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor. N-am mai văzut de mult o astfel de atmosferă fantastică. Cred că fanii sunt mândri de noi. După aceste rezultate, ne dorim să aducem înapoi fanii care s-au îndepărtat de noi după retrogradare.

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă, suntem bucuroşi. Am intrat în play-off, şi cu puţin ajutor divin, trebuie să mergem mai departe. Nu ne vedea nimeni în play-off, de asta este bucuria asta.

Fanii au venit, încet alături de noi. Toată energia asta, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm în play-off.

E un moment care poate însemna foarte mult în istoria acestui club. A fost un meci ca pe vremuri, ca intensitate, un ritm bun. Cei de la Timişoara au avut şi ei suporteri în tribune.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Nu ne-am propus un obiectiv îndepărtat, ci următorul meci. Vrem să creştem de la zi la zi, să creăm o mentalitate. Asta înseamnă să fii campion, să creşti de la zi la zi”
, a declarat Burcă, la finele partidei.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele