Ultima oră
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

Ozil privilegiatul! Nu joacă de şapte luni, dar dă lovitura: cum a pus mâna pe opt milioane de euro din partea lui Arsenal

Premier League Publicat pe 12 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19511622/1/oz.jpg


Mesut Ozil (31 de ani) este, mai nou, posesorul unui cec în valoare de opt milioane de euro din partea lui Arsenal, club pentru care nu a mai jucat din luna martie a acestui an.
 
Superstarul german de origine turcă este cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Arteta, cu 350.000 de lire sterline câştigate săptămânal, dar detaliile financiare nu-l împiedică pe antrenorul iberic să-l lase în afara lotului. În condiţiile în care majoritatea fanilor consideră jignitor salariul mare al germanului, The Athletic anunţă că laymakerul tocmai a pus mâna pe un bonus de loialitate în valoare de opt milioane de euro, inclus în contractul beton pe care-l are pe Emirates.
 
În timp ce Ozil stă acasă şi îşi numără milioanele din cont, şefii lui Arsenal încearcă din răsputeri să scape de contractul său. Recent, Arteta nu l-a inclus pe lista pentru Europa League, iar viitorul e destul de clar: vara viitoare Arsenal nu-şi va mai permite să-i propună prelungirea înţelegerii şi îl va îndepărta.
 
Venit de la Real Madrid, în 2013, Ozil a fost mult timp, alături de Alexis Sanchez, motivul care-i făcea pe fani să spere la un viitor strălucit. Doar că treaba nu a mai mers în ultimul timp, iar neamţul nu a mai îmbrăcat tricoul lui Arsenal de pe 7 martie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele