Ultima oră
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”

Păcăleală de 1 aprilie? Anunţul ciudat făcut de CSM Bucureşti

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21543373/1/csm-bucuresti-hc-dunarea-braila-liga-florilor-28-03-2024.jpg

Anunţ cel puţin interesant făcut de CSM Bucureşti pe 1 aprilie, ziua internaţională a păcălelilor.

Clubul sportiv are în componenţă mai multe secţii de sport, cea mai importantă fiind cea de handbal. Luni, CSM Bucureşti a emis un comunicat în care susţin că îşi vor face şi echipă de fotbal, iar obiectivul este promovarea, în şapte ani, în Superligă.

Faptul că proiectul nu este implementat, dar "noua echipă" ar avea deja un obiectiv, coroborat cu faptul că anunţul a venit pe 1 aprilie, denotă că sunt şanse foarte mari ca totul să fie o glumă.

"Veste importantă pentru iubitorii fotbalului din Bucureşti!

Conducerea CSM Bucureşti a decis înfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul clubului. Este o măsură firească, la cererea publicului bucureştean şi după o analiză aprofundată.

CSM Bucureşti va încuraja fotbalul juvenil, va avea echipe la mai multe categorii de vârstă, atât masculin, cât şi feminin, pe care la va înscrie şi în competiţii. Se va urmări şi performanţa, construindu-se şi o echipă tânără care va porni din ligile inferioare în competiţiile de seniori.

Cu profesionişti din lumea fotbalului cooptaţi de clubul nostru şi cu ajutorul colegilor cu experienţă deja dovedită pe terenurile altor discipline sportive, echipa de fotbal a CSM Bucureşti are ca obiectiv promovarea în prima ligă în şapte ani.

Vom reveni cu detalii!", este comunicat transmis de CSM Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele