Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pace istorică între cele două Craiove? Reacţia preşedintelui Pavel Badea: ”Nu e imposibil!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20496749/1/universitatea-craiova-plangere-penala-large.jpg

Pavel Badea, preşedintele CS Universitatea Craiova, a declarat pentru Fanatik că o fuziune între echipa la care activează şi FC ”U” Craiova, formaţia patronată de Adrian Mititelu, este foarte puţin probabilă, dar nu imposibilă.

Badea a mai spus că nu îşi doreşte ca FC ”U” Craiova să dispară, deoarece concurenţa ajută fotbalul craiovean să se dezvolte.

”Eu cred că e un lucru bun să ai două echipe în Craiova. Fotbalul craiovean are nevoie de două echipe. Chiar e loc şi de a treia echipă! Concurenţa naşte performanţă. Pentru noi, prezenţa unei alte echipe e un stimul şi ne dă o dorinţă de a face performanţă mai mare şi de a arăta că suntem mai buni, mai competitivi, mai perseverenţi.”, a declarat oficialul oltenilor.

El s-a arătat optimist cu privire la procesul pentru palmares între cele două Craiove:”Toate procesele pe care le-am avut până acum le-am câştigat! Sunt sigur că şi pe cele pe care le vom avea pe viitor pe subiectul ce vizează sigla, culorile şi palmaresul vor fi câştigate de Clubul Sportiv Universitatea Craiova de drept public, care aparţine de Ministerul Educaţiei. Vă rog spuneţi neapărat asta! Sunt obligat prin lege să apăr interesul clubului Universitatea Craiova pe care îl reprezint.

Clubul a aparţinut dintotdeauna de Ministerul Educaţiei! E foarte importantă această precizare. Nu e clubul meu! Înaintea mea au fost profesori universitari care au ocupat această funcţie şi care au fost şi în conducerea clubului şi au manageriat echipa de fotbal.”.

Pavel Badea a mai adăugat că precedentul dintre CSA Steaua şi FCSB va ajuta CS Universitatea Craiova să câştige palmaresul în instanţă, în defavoarea FC ”U” Craiova.

”În momentul actual, avem în litigiu doar palmaresul. Această speţă va fi tranşată în momentul în care vom avea instanţele care decid ce trebuie făcut mai departe. S-a tărăgănat mult pentru că au fost instanţele confuze în a înţelege ceea ce noi am cerut.

Este vina noastră că nu am fost destul de clari în ceea ce am cerut. Există şi precendentul care tocmai s-a judecat: Steaua Bucureşti, cu CSA Steaua şi FCSB. Va ajuta mult asta pentru că este aceeaşi situaţie! Ei sunt Ministerul Apărării, noi suntem Ministerul Educaţiei. Precedentul este deja judecat.”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri