Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21580698/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Panagiotis Tachtsidis ar putea să o părăsească pe CFR Cluj, la finalul acestui sezon.

Din informaţiile apărute în presă, Dan Petrescu şi-ar dori să scape de mijlocaşul adus în această stagiune în Gruia.

În acest context, Vivi Răchiţă a venit cu o ofertă inedită pentru Tachtsidis. Fostul fotbalist a glumit pe seama grecului şi a spus că îl va lua la echipa de Old Boys a Petrolului Ploieşti.

Mai mult decât atât, Răchită a punctat că Tachtsidis ar evolua chiar şi în "repriza a treia".

”Pe Tachtsidis îl luăm noi. I-am făcut deja o ofertă la Old Boys Petrolul. Jucăm cu Old Boys Rapid şi cu naţionala artiştilor. Vine să joace 90 de minute, dar şi pentru repriza a treia îl luăm. Are calităţi mari.

Bea bine, cântă greceşte perfect. A spus şi Mutu că are mai multe goluri marcate decât are meciuri jucate în Serie A”, a spus Vivi Răchită, conform Fanatik.

Cotat la 800.000 de euro pe Transfermarkt, Panagiotis Tachtsidis a evoluat în 29 de meciuri în Superligă, marcând 6 goluri. De asemenea, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a oferit şi trei pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele