Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21580698/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Panagiotis Tachtsidis ar putea să o părăsească pe CFR Cluj, la finalul acestui sezon.

Din informaţiile apărute în presă, Dan Petrescu şi-ar dori să scape de mijlocaşul adus în această stagiune în Gruia.

În acest context, Vivi Răchiţă a venit cu o ofertă inedită pentru Tachtsidis. Fostul fotbalist a glumit pe seama grecului şi a spus că îl va lua la echipa de Old Boys a Petrolului Ploieşti.

Mai mult decât atât, Răchită a punctat că Tachtsidis ar evolua chiar şi în "repriza a treia".

”Pe Tachtsidis îl luăm noi. I-am făcut deja o ofertă la Old Boys Petrolul. Jucăm cu Old Boys Rapid şi cu naţionala artiştilor. Vine să joace 90 de minute, dar şi pentru repriza a treia îl luăm. Are calităţi mari.

Bea bine, cântă greceşte perfect. A spus şi Mutu că are mai multe goluri marcate decât are meciuri jucate în Serie A”, a spus Vivi Răchită, conform Fanatik.

Cotat la 800.000 de euro pe Transfermarkt, Panagiotis Tachtsidis a evoluat în 29 de meciuri în Superligă, marcând 6 goluri. De asemenea, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a oferit şi trei pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele