Ultima oră
Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian
ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi! ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi!
Steliano Filip, cel care l-a recomandat pe Kopic la Dinamo. ”Este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut” Steliano Filip, cel care l-a recomandat pe Kopic la Dinamo. ”Este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut”
VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat penalty-ul care le putea aduce egalarea VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat penalty-ul care le putea aduce egalarea
Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo: ”Nu sunt magician!”. Ce spune Andrei Nicolescu despre alegerea croatului Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo: ”Nu sunt magician!”. Ce spune Andrei Nicolescu despre alegerea croatului
Situaţie inedită la FCSB, după ce jucătorul a semnat rezilierea contractului! Gigi Becali vrea să îl păstreze până la urmă Situaţie inedită la FCSB, după ce jucătorul a semnat rezilierea contractului! Gigi Becali vrea să îl păstreze până la urmă

Papa Francisc, consultat de medicul Atletico Madrid. ”El este foarte simpatic, dar poate puţin încăpăţânat”

Special Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20927931/1/papa.png

Papa Francisc, care suferă de dureri de genunchi şi este nevoit să se deplaseze cu scaunul cu rotile, a fost consultat de către şeful serviciului medical al Clubului de Fotbal Atletico Madrid, anunţă Jose Maria Villalon la un post de radio spaniol, relatează AFP.

Jose Maria Villalon a declarat la postul de radio COPE că a fost ”solicitat” împreună cu alt specialist, ”de către Conferinţa Episcopală Spaniolă şi nunţiul Vaticanului în Spania să îi facă o vizită Papei şi să discute cu echipa medicală a Vaticanului pentru a vedea dacă-l putem ajuta”.

”Este o onoare să avem un astfel de pacient şi mai ales o responsabilitate, pentru că este o personalitate mondială”, declară el într-un interviu postat marţi pe site de către acest post de radio care aparţine Conferinţei Episcopale Spaniole.

”Sunt optimist cu privire la faptul că Papa poate fi ajutat” să facă faţă ”acestui proces al artrozei”, declară medicul, subliniind că ar fi complicat ca Suveranjul Pontif să urmeze cu regularitate şedinţe de kinetoterapie sau de reeducare, din cauza unei ”agende complicate”.

”El este foarte simpatic, dar poate puţin încăpăţânat, pentru că nu vrea să se supună unor operaţii chirurgicale”, declară el zâmbind.

Papa a îndepărtat, într-adevăr, posibilitatea unei intevenţii chirurgicale, convins că are ”sechele” ale unei anestezii din iulie 2012, când a fost operat la colon.

Durerile cronice de genunchi ale lui Jorge Bergoglio îl obligă să se deplaseze cu scaunul cu rotile începând din mai şi au antrenat amânarea mai multor vizite în ultimele luni.

Starea sănătăţii papei face obiectul multor speculaţii. Slăbit de aceste dureri, el a lăsat ”deschisă” posibilitatea de a renunţa într-o bună zi la pontificat.

Medicul Atletico mai spune că a discutat despre fotbal cu papa, un mare fan al acestui sport şi care susţine din copilărie clubul San Lorenzo din Buenos Aires.

”El are multă personalitate. Îi este foarte bine. Este foarte lucid (...), foarte simpatic (...), iar apoi îi place fotbalul. Am putut să vorbim un pic despre asta”, declară Jose Maria Villalon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele