Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Papin îl elogiază pe Benzema: ”Este cel mai bun atacant din lume şi cel mai bun număr 9”

Real Madrid Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20668814/1/tw-real-madrid.jpg

Karim Benzema este în prezent cel mai bun atacant din lume şi cel mai bun număr 9, având mari şanse sâ câştige Balonul de Aur, a declarat fostul vârf francez Jean-Pierre Papin, informează lequipe.fr.

"Pentru mine, în prezent este cel mai bun atacant din lume, cel mai bun număr nouă. A învăţat multe lucruri. Aşa e în fotbal, învăţăm. Dacă vrem să stăm cât mai mult, corpul trebuie să ne urmeze, iar Karim a înţeles bine asta. Ultimul vis pentru Karim este Balonul de Aur. Cred că astăzi este cu un pas înainte”, a spus Papin, care a primit trofeul în 1991.

De la începutul sezonului, în 36 de meciuri în toate competiţiile, Benzema a marcat 37 de goluri şi a oferit 13 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele