Ultima oră
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu

Parcursul dezastruos a făcut Leicester să ia o decizie radicală! A contactat unul dintre cei mai mari antrenori din istorie, liber de contract de un an, iar acum aşteaptă răspunsul

Premier League Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21084653/1/vardy-leicester.jpg

Leicester este în căutare de nou antrenor, iar principalul favorit pentru preluarea echipei, după ce acordul cu Brendan Rodgers (50 de ani) a fost rupt, este Rafa Benitez (62 de ani), care este fără contract din ianuarie anul trecut. Astfel, el ar putea reveni în Premier League, cel mai puternic campionat din lume, care e transmis de programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

Brendan Rodgers a fost dat afară duminică, iar la câteva ore după moment presa din Anglia a aflat că oamenii din conducerea lui Leicester au luat legătura cu Rafa Benitez.

Leicester City a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că s-a despărţit de tehnicianul Brendan Rodgers.

“Reuşitele echipei sub conducerea lui Brendan vorbesc de la sine. Am trăit unele dintre cele mai bune momente cu el antrenor şi îi voi fi mereu recunoscător.

Însă în acest sezon rezultatele şi prestaţiile echipei au fost sub aşteptări. Am crezut că stabilitatea şi continuitatea sunt cheia revenirii.

Din nefericire, nu s-a văzut o îmbunătăţire şi, cu zece meciuri înainte de finalul sezonului, conducerea clubului alege să acţioneze pentru a ne proteja statutul de echipă de Premier League”, a declarat preşedintele clubului, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Leicester City a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 1-2, de Crystal Palace, şi ocupă penultimul loc în clasamentul Premier League. Brendan Rodgers se afla la conducerea echipei din 2019. Leicester a câştigat Cupa Angliei în 2021.

Rafael Benitez a fost dorit şi de Nottingham Forest

Rafael Benitez (62 de ani), fără echipă din ianuarie 2022, când a reziliat cu Everton, este aproape de revenirea în antrenorat, tot la o formaţie din Premier League, la Leicester, dar la finalul anului trecut s-a scris că a fost dorit şi de Nottingham Forest, nou-promovată în divizie vara trecută.

Între multele formaţii pregătite de Benitez se mai numără Valladolid, Valencia, Inter Milano, Chelsea, ca interimar, Napoli, Real Madrid, Newcastle United şi, ultima oară, Dalian Professional, în China, club de care s-a despărţit în ianuarie 2021, după un an şi jumătate.

Cu Everton a semnat în iulie 2021 şi a stat pe poziţie până în ianurie acest an.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele