Ultima oră
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan
”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni ”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni
Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!” Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”
Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova

Parma, încă un pas spre Serie A! Mihăilă a marcat în poarta codaşei Feralpisalo

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21526233/1/mihaila.png

Parma a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Feralpisalo, în etapa a 30-a din Serie B.

Mihăilă şi Man au semnat primele ocazii ale Parmei la Salo, iar Mihăilă a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 29. Gazdele au egalat în minutul 65, prin lituanianul Dubickas, însă Parma a revenit rapid în avantaj, după numai trei minute, când a înscris Estevez.

Finalul s-a jucat pe contre, dar Parma s-a impus cu 2-1. Dennis Man a fost integralist, iar Valentin Mihăilă a ieşit în minutul 54, la Parma, în timp ce la Feralpisalo Denis Hergheligiu a rămas pe banca de rezerve.

Într-un alt meci al etapei, Pisa a cedat cu 1-3 la Como, iar mijlocaşul român Marius Marin a fost integralist la echipa pisană.

În clasament, Parma este lider detaşat, cu 65 de puncte, urmată de Venezia, cu 57 de puncte. Pisa se află pe locul 9, cu 37 de puncte, în timp ce Feralpisalo e a 19-a, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele