adplus-dvertising
Ultima oră
Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină” SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină”
Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag

Parteneriatul dintre Sauber şi Alfa Romeo a fost prelungit

Auto-Moto Publicat pe 15 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20294185/1/alfa.jpg

Parteneriatul dintre marca Alfa Romeo şi echipa de Formula 1 Sauber, început în 2018, a fost prelungit pentru mai mulţi ani, informează AFP.

"Alfa Romeo şi echipa elveţiană şi-au extins parteneriatul "pe mai mulţi ani, cu evaluări anuale", potrivit unui comunicat de presă, publicat miercuri.

"Extinderea parteneriatului dintre Sauber Motosport şi Alfa Romeo arată dorinţa ambelor părţi de a continua să progreseze împreună pe spre vârful grilei, într-o manieră complet integrată, cu scopul de a contura un viitor frumos pentru echipă şi marcă”, se mai arată în comunicat.

Producătorul italian de automobile a devenit sponsor al echipei Sauber în 2018, iar echipa a fost redenumită Alfa Romeo Sauber F1 Team, în cadrul unui "acord tehnic şi comercial multianual". Din 2019, echipa de numeşte Alfa Romeo Racing.

În 2021, după nouă etape din 23, team-ul ocupă locul opt din zece în clasamentul constructorilor şi monoposturile sunt pilotate de finlandezul Kimi Raikkonen (locul 15) şi italianul Antonio Giovinazzi (locul 16).

Deţinută în trecut de grupul Fiat-Chrysler, compania Alfa Romeo face parte acum din consorţiul Stellantis, la care acţionari sunt Fiat-Chrysler şi PSA Group, ultimul având în portofoliu mărcile Peugeot, Citroen şi Opel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele