Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Partida dintre FCSB şi FC Argeş, specială pentru Nicolae Dică. ”Voi mulţumi toată viaţa mea acestui club”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20875549/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-18-09-2022.jpg

Nicolae Dică a prefaţat partida dintre FCSB şi FC Argeş, la conferinţa de presă de sâmbătă şi a recunoscut că pentru el este un duel cu mare încărcătură emoţională. Meciul din SuperLigă se va vedea, duminică, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1.

”Roş-albaştrii” au doar o victorie în acest sezon, în SuperLigă, iar Nicolae Dică trebuie să schimbe acest aspect cât mai repede. Tehnicianul nu consideră partida cu FC Argeş una uşoară, chiar dacă piteştenii au trei înfrângeri consecutive şi situaţia lui Andrei Prepeliţă nu este cea mai bună.

”Întâlnim o echipă bună, care a jucat în play-off sezonul trecut. O cunosc foarte bine. Am urmărit majoritatea meciurilor lor, mai ales de acasă. Este o echipă cu jucători cu mare experienţă. Chiar dacă au mulţi jucători străini, sunt jucători care au evoluat mult timp în Liga 1.

Este o echipă care este bună pe contraatac, la fazele fixe sunt buni. O echipă care este organizată foarte bine defensiv, mai ales sezonul trecut.

Sezonul ăsta au anumite probleme, dar, chiar dacă trec printr-un moment mai dificil şi ei sunt o echipă bună şi ne aşteaptă un meci dificil”, a spus Dică, la conferinţa de presă organizată sâmbătă înaintea meciului cu FC Argeş.

Partidă specială pentru Nicolae Dică

Antrenorul lui FCSB s-a format ca jucător la FC Argeş, iar duelul cu piteştenii este unul foarte important pentru el.

”Este un meci special pentru mine pentru că la FC Argeş mi-am petrecut aproape jumătate din viaţa mea. Este clubul care mi-a dat şansa să joc în Liga 1 şi voi mulţumi toată viaţa mea acestui club. Antrenorului care m-a promovat, domnul Bondrea, şi m-a aruncat în luptă la Liga 1 şi nu am cum să uit acest club şi de unde am plecat

Sunt de acord cu MM. Am încredere în băieţi, în ceea ce lucrăm şi sper ca de mâine seară să începem să câştigăm.

Este foarte important pentru noi campionatul. Nu va fi uşor, dar nici imposibil. Împreună vom reuşi acest lucru. Când zic împreuna, mă refer la jucători, conducători, suporteri. Cred că putem să facem acest lucru”, a mai spus Dică.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele