Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF

FC Argeș Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21214170/1/fc-arges-dinamo.jpg

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. 

Meciul retur dintre Dinamo şi FC Argeş nu se joacă pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, ci pe arena din Mioveni. Oficialii clubului piteştean au făcut cere la FRF pentru a muta acolo partida, motivând că în Trivale sunt ”probleme cu nocturna”, informează DigiSport.ro.

Cererea făcută de piteşteni a fost aprobată de FRF.

"Federaţia Română de Fotbal a anunţat că partida FC Argeş – Dinamo Bucureşti, contând pentru manşa retur a barajului pentru menţinere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

În manşa tur, bucureştenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri", se arată în anunţul postat pe site-ul echipei.

Meciul retur dintre FC Argeş şi Dinamo se va vedea sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Cristi Borcea anunţă revoluţia la Dinamo după victoria cu FC Argeş! Buget de cupele europene pentru echipa lui Burcă

După meci, Cristi Borcea a oferit mai multe declaraţii. Fostul patron a anunţat vremuri bune pentru echipă. Omul de afaceri susţine că după ce stadionul lui Dinamo va fi finalizat, la echipă se vor aduna mulţi oameni de afaceri, iar clubul din Ştefan cel Mare ar putea avea un buget de peste 10 milioane de euro.

”Îi felicit, au jucat extraordinar. E un investitor foarte potent şi un mare dinamovist. Cu siguranţă vor veni si banii când se va face stadionul. Sunt foarte mulţi oameni de afaceri care vor veni lângă o echipă care se bate la campionat şi la cupele europene.

Sunt foarte mulţi care vor veni când se va incepe demolarea stadionului, sperăm să fie cât mai mulţi oameni de afaceri.

Când se va face stadionul, când se vor gândi la Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, la Florin Răducioiu - ei ştiu tot ce înseamnă managementul -  în jurul lor se vor aduna mulţi oameni de afaceri. Vom avea un buget ce va sări de 10 milioane de euro”, a declarat Cristi Borcea, la finalul partidei. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele