Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Pas greşit făcut de Botoşani, în lupta pentru play-off. Reacţia lui Ciobanu. ”S-a strâns campionatul şi fiecare echipă doreşte să-şi realizeze obiectivul”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20619126/1/agfzad0wmjy0mmfhyze5mmvkowzjywfmywm5mguyywnjndq1mw-thumb.jpg

FC Botoşani a obţinut doar un punct acasă, în faţa celor de la CS Mioveni. Scorul final a fost 0-0, iar confruntarea a putut fi urmărită pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Antrenorul în acte al celor de la Botoşani, Mihai Ciobanu a declarat că rezultat animă lupta pentru play-off şi speră că moldovenii să-şi îndeplinească obiectivul.

”S-a strâns campionatul şi fiecare echipă doreşte să-şi realizeze obiectivul. Astăzi ne-a fost mai greu, pentru că am întâlnit o echipă care s-a betonat în defensivă. Dacă se deschideau, noi eram mai liniştiţi acum.

Noi trebuie să ne ţinem o stare emoţională corectă şi să reuşim până la ultima etapă să ne realizăm obiectivul. Pentru asta muncim în fiecare zi.

(n.r. despre calificarea în play-off) Pentru noi o victorie ar fi fost sinonimă cu calificarea în play-off. Astea sunt meciurile adevărate, când eşti care pe care. Le ţii minte toată viaţa. E mai bine să joci decât să te antrenezi în situaţii necorespunzătoare. Cu fiecare etapă care se va juca, se va întâmpla ceva”
, a spus Ciobanu, la finele partidei.

FC Botoşani se îndreaptă încet şi sigur spre play-off, acum are 4 puncte avans de FC Argeş, prima echipă din afara acestei zone.

CS Mioveni este destul de departe de retrogradare, având 12 puncte avans faţă de Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele