Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

Pascal Cotet a fost condamnat pentru violenţă împotriva unei tinere

Rugby Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20987236/1/pascal-cotet.jpg

Rugbystul francez Pascal Cotet, pilier la Bayonne, a fost condamnat miercuri la plata unei amenzi pentru violenţă împotriva unei tinere.

Pascal Cotet (29 de ani) a fost amendat cu suma de 300 de euro de către procuratura din Bayonne pentru că în data de 3 decembrie, aflat sub influenţa alcoolului, într-un club, a lovit o tânără în vârstă de 25 de ani.

Tânăra a declarat pentru cotidianul Sud Ouest că a fost pălmuită de Pascal Cotet şi a fost ţinta unor insulte rasiste.

Cotet, care nu a fost suspendat în această perioadă, şi-a recunoscut vina, iar procuratura a decis să aplice o sancţiune şi să nu deschidă un proces.

În luna februarie, un alt reprezentant al clubului Bayonne, Antoine Battut, actual antrenor şi fost jucător la Bayonne, se va prezenta în faţa tribunalului local pentru violenţe comise împotriva unei asistente la clinica Aguilera, din Biarritz, în luna august a anului 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele