Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Patrick Mouratoglou nu s-a putut abţine. De ce joacă atât de bine Simona Halep la Wimbledon

Tenis Publicat pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20766454/1/278115734-390288499314872-1367303027512166588-n.jpg

Simona Halep impresionează cu jocul perfect pe care l-a prestat până acum la Wimbledon, iar Patrick Mouratoglou a vorbit, înaintea semifinalei dintre româncă şi Elena Rîbakina, despre motivul pentru care acest lucru se întâmplă. Antrenorul lui Halep a recunoscut că sportiva noastră joacă bine pentru că se simte şi foarte bine la nivel mental.

E liniştită şi chiar fericită pentru că se află la Wimbledon, pentru că are o colaborare atât de bună cu  Mouratoglou, căruia îi ascultă sfaturile şi pune în aplicare tot ceea ce lucrează la antrenamente.

Astfel, nu este întâmplător că Simona Halep se află în semifinale şi nu a pierdut vreun set până acum la Wimbledon.

Eu şi Simona ne simţim foarte bine, lucrăm excelent împreună. Să fim pe teren, să ne trezim dimineaţă pentru a lucra, este o plăcere pentru ambii. Aşa cum a spus Mike Tyson, cel mai periculos boxer este un boxer fericit. Iar eu lucrez cu o jucătoare de tenis fericită.

Este unul dintre motivele pentru care Simona joacă foarte bine în acest moment. Este o jucătoare fabuloasă. Să lucrez cu ea este o oportunitate foarte bună pentru mine. Are o personalitate minunată, care merită descoperită. Cu cât ştii mai multe lucruri despre ea, cu atât o iubeşti mai mult”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Tennismajors.com.

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie numărul 16, joacă astăzi în semifinalele turneului de la Wimbledon, în compania sportivei din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 23 WTA şi cap de serie 17.

Halep, meci cu Rîbakina în semifinalele Wimbledon

Meciul va fi al doilea al zilei pe terenul central, după confruntarea dintre sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 2 mondial şi cap de serie 3, şi germana Tatjana Maria, locul 103 WTA, programată la ora 15.30.

Simona Halep şi Elena Rîbakina au mai fost adversare de trei ori: Halep s-a impus în 2020 la Dubai şi în 2021 la US Open, iar în 2019, la Wuhan, Rîbakina a trecut în sferturi profitând de abandonul româncei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele