Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Patronul Craiovei, intervenţie în direct la TV: ”FCSB nu arată ca o echipă campioană. Ăsta era visul nostru!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21513262/1/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. 

În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute, Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

După meci, Mihai Rotaru a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a precizat că îşi dorea să o învingă pe Rapid, pentru a fi mai aproape de FCSB. 

”FCSB nu arată ca o echipă campioană. Ăsta era visul nostru!”

”Cred că ar trebui să ne uităm la fotbal. A fost un meci care a captat atenţia, a fost un meci de luptă dintre două echipe bune, sensibil egale. Trebuie să ne bucurăm de el. Am vorbit cu toţi colegii mei şi am spus că a fost un meci crâncen pentru care a meritat să mergi la stadion. E un meci care a făcut cinste Ligii 1.

Visul nostru nespus era ca în seara asta să câştigăm, iar sâmbătă să câştige contra FCSB-ului. Ăsta a fost visul nostru ascuns. Era acolo undeva, într-un colţişor. Din păcate, nu ne-a ieşit. Am fi fost acolo (n.r - aproape de primul loc). Nu arătăm acum ca o echipă campioană, dar nici aseară nu mi s-a părut că FCSB arată ca o echipă campioană”, a spus Mihai Rotaru la televiziunea DigiSport.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri