Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Patronul din SuperLiga României care şi-a făcut praf jucătorii: ”Aici trebuie să le dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc”

FC Botoșani Publicat pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20862793/1/sepsi-fc-botosani-f.jpg

Valeriu Iftime a luat foc după ce FC Botoşani a fost umilită la propriu de Sepsi, scor 0-7. Patronul moldovenilor, cunoscut pentru faptul că spune ce gândeşte în intervenţiile publice, a reacţionat dur la adresa jucătorilor săi, afirmând, mai în glumă, mai în serios, că merită ”căpăciţi” după un astfel de eşec.

În mod cert, Valeriu Iftime nu va uita înfrângerea cu Sepsi, de la Sfântu Gheoghe, cea mai drastică pentru FC Botoşani în prima divizie. Omul de afaceri şi-a dezvăluit trăirile avute în urma umilinţei de sâmbătă seară.

În primele etape eram zmei, iar sâmbătă îmi era ruşine. Ceva s-a întâmplat. Eu nu ştiu că ar fi un război în vestiar. Mihai nici nu poate fi bănuit că e un tip agresiv. E foarte educat, nu-i conflictual, are o relaţie extraordinară cu jucătorii. Poate tocmai asta a generat prea multă moleşală, decât război.

Trebuie alertă în permanenţă. Altfel nu merge. Jucătorii mei, din păcate, n-au înţeles asta. La Botoşani nu merge cu foarte mult bun-simţ, cu respect, cu domnul jucător. Aici trebuie să-i dai câte un capac din când în când, să-i înjuri când greşesc. Am funcţionat foarte mult aşa, iar acum când am intrat în civilizaţia europeană, pare că nu mai suntem noi”, a declarat Iftime pentru GSP.

Sepsi, scor ireal cu FC Botoşani: 7-0

Sepsi Sfântu Gheorghe a obţinut cea mai categorică victorie a actualului sezon din Superliga, după ce a învins cu 7-0 pe teren propriu pe FC Botoşani.

Echipa lui Bergodi început partida cu un penalty ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1 acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.

În minutul 66 Ion Gheorghe a ratat un penalty, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty).

Iată ce spunea Mihai Teja la finalul confruntării:

Un astfel de meci, un astfel de scor e ruşinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede pentru că din păcate luăm goluri pe greşeli personale şi trebuie apoi să alergăm după egalare. Am rămas şi în zece, iar la Sepsi este greu să rezişti dacă rămâi în zece.

Vina este la noi. Nu vreau să dau în nimeni, trebuie să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate.

Nu mă gândeam la o asemenea înfrângere. Din păcate suntem într-o perioadă foarte grea şi trebuie să ieşim repede din ea. Trebuie să ne schimbăm atitudinea cu 180 de grade. Nu mi-e frică de demitere, îmi cer scuze suporterilor, eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, cu atitudine bună şi cu un grup mai unit”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele