Ultima oră
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti

Patronul lui Dinamo Kiev a părăsit Ucraina cu o sumă-cash halucinantă, la volanul unui Maybach blindat!

Noutăți Publicat pe 22 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20646834/1/igorsurkis.jpg

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a părăsit Ucraina alături de fratele său, Hryhoriy Surkis, la volanul unui Maybach S650 blindat şi cu o sumă fabuloasă de bani. 

Cei doi au declarat că au în posesie 17,6 milioane de dolari! Suma nu a fost menţionată şi la ieşirea din Ucraina, însă la intrarea în Ungaria au dezvăluit totul. Momentul s-a petrecut la două zile după declanşarea războiului, pe 26 februarie.

Maşina pe care Surkis o conducea, un Maybach S60, este blindată şi evaluată la aproximativ 700.000 de dolari. Informaţia a fost publicată de Ukrainska Pravda, după ce s-a descoperit un document înregistrat la graniţă. 

Printre pasageri s-au aflat şi doi nepoţi de 20 şi 28 de ani, iar asta era interzis, pentru că nu aveau voie să părăsească ţara. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani au primit interzis să părăsească teritoriul Ucrainei.

Igor Surkis are 63 de ani. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele