Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Patronul lui Dinamo Kiev i-a trimis o scrisoare lui Gigi Becali! Mihai Stoica a făcut dezvăluirea în direct

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20650176/1/becali3.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit în direct că Gigi Becali a primit o scrisoare de la oligarhul Igor Surkis, patronul formaţiei Dinamo Kiev. 

Miliardarul ucrainean a ţinut să-i mulţumească lui Becali pentru că a acceptat să găzduiască echipa U19 a clubului său, dar şi mulţi alţi refugiaţi din Ucraina.

„A venit (n.r. Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev), a vizitat căminul în care sunt refugiaţii… refugiatele, pentru că majoritate sunt femei cu copii, peste 90%, a stat de vorbă cu cei de acolo. 

A văzut condiţiile, sunt foarte bune. Este un cămin care este nou-nouţ şi care le va sta la dispoziţie atâta timp cât vor avea nevoie. 

Chiar am primit o scrisoare de la Igor Surkis, mai devreme, pentru a ne mulţumi. 

Gigi, pentru gestul pe care-l face… Îţi dai seama că Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu facă un gest pentru o echipă de fotbal? Şi ce echipă de fotbal… Chiar ne bucurăm că vin, condiţiile sunt, repet, foarte bune”, a spus MM Stoica la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele