Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie
VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”

Patronul Rapidului a răbufnit după egalul cu FCSB: ”Rezultat viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu ne-au dat nimic!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21565423/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023-3.jpg

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. 

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani. 

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

După meci, Victor Angelescu, finanţator la Rapid, a făcut mai multe declaraţii. Oficialul de la Rapid a atacat maniera de arbitraj a partidei. 

”Rezultat viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu ne-au dat nimic!” 

“Nu sunt mulţumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 şi se termina meciul. Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai aşa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi.

FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi aşa astfel de faze. Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile şi să vedem că am greşit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune… nu pot să-mi explic. 

Am făcut o primă repriză excelentă, îmi pare rău pentru Lobonţ şi pentru băieţi. Trebua să avem 3-1. Să nu-l pui pe Kovacs care e cel mai bun la ora aceasta şi să vii cu alt arbitru…”, a spus Victor Angelescu, la Prima Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele