Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

”Patronul va fi informat în permanenţă”. Leo Strizu, mesaj ferm despre relaţia cu Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20936136/1/strizu.jpg

Leo Strizu (55 de ani) a susţinut, miercuri, prima conferinţă de presă din postura de antrenor în acte al celor de la FCSB.

Noul A1 de pe banca tehnică a echipei patronate de Gigi Becali a dat asigurări, la fel ca mulţi dintre predecesorii săi, că e imun la presiunea venită dinspre latifundiarul din Pipera.

Tehnicianul a punctat faptul că Gigi Becali va fi informat despre tot ce mişcă la echipă şi a ţinut să puncteze importanţa team managerului Mihai Stoica în angrenajul vicecampioanei din Superliga.

”Patronul va fi informat în permanenţă. Acest grup, acest lanţ, acest mecanism în care intră antrenorii cu portarii, preparatorul fizic, stafful medical, Pintilii, eu, Filip, MM… totul va fi transparent.

Normal şi de drept relaţia este patron – Mihai Stoica. Dar această colaborare, în acest angrenaj, pe oricare l-ar întreba, la fel va răspunde.

I-aş da mult mai multă prioritate lui Pinti, pentru că ştie cam tot ce se întâmplă în vestiar. E o diferenţă între jucătorii în formare şi jucătorii consacraţi”,
a spus Strizu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fost atacant la Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studenţesc, FC Naţional, Poli Timişoara, FC Braşov, Kayserispor, Chindia şi Sakaryaspor, Leo Strizu a fost antrenor principal la echipa a doua a clubului patronat de Gigi Becali de două ori între 2008 şi 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele