Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Patru fotbalişti, OUT dintr-un ”foc” de la Real Madrid!

Real Madrid Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19495611/1/real-madrid-reinier-jesus-carvalho.jpg

Real Madrid pregăteşte plecări importante. Zinedine Zidane este decis să renunţe, conform presei din Spania, la următorii jucători: Nacho Fernandes, Luka Jovic, Mariano Diaz şi Borja Mayoral. Antrenorul francez nu este mulţumit de ei. Deşi campionatul a început, nu se gândeşte la acest aspect, ci vrea să modifice lotul semnificativ.

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), formaţia Real Betis, în etapa a treia din LaLiga, meci transmis în direct pe Look Sport şi Look 4K.

Campioana Spaniei a obţinut, astfel, primul succes în noua ediţie din LaLiga. Sergio Ramos a adus victoria lui Real Madrid, în minutul 82, dintr-un penalty controversat acordat cu ajutorul tehnologiei VAR.

Fede Valverde a deschis scorul în minutul 14, după un assist perfect al lui Karim Benzema, dar Real Betis a reuşit să întoarcă scorul cu două goluri marcate în decurs de mai puţin de trei minute, prin Aissa Mandi (35) şi William Carvalho (37), şi a intrat în avantaj la pauză.

Campioana a ieşit motivată de la cabine şi a restabilit egalitatea după doar trei minute de la startul părţii secunde, prin autogolul lui Emerson. Real Madrid a continuat să atace în căutarea golului de 3-2, dar Benzema a nimerit transversala.

În minutul 67, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după faultul comis de Emerson asupra lui Jovic, din postură de ultim apărător. Sergio Ramos a fost cât pe ce să facă 3-2 din lovitura liberă provocată de Emerson, mingea trecând milimetric pe lângă vinclul porţii lui Robles. În cele din urmă, Sergio Ramos a reuşit să marcheze golul victoriei, dintr-un penalty controversat, acordat de centralul partidei pentru un henţ comis de Marc Bartra, într-un duel cu Borja Mayoral.

S-a terminat 3-2, iar Real Madrid obţine primul succes în noua ediţie din LaLiga şi urcă pe locul al cincilea, cu patru puncte şi cu o restanţă de recuperat. Betis ratează şansa de a urca pe primul loc, fiind pe locul secund, cu şase puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele