Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Patru jucători de la clubul argentinian Velez Sarsfield au fost suspendaţi după o plângere de agresiune sexuală

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21517828/1/velez.jpg

Clubul de fotbal argentinian Velez Sarsfield, din prima ligă, a suspendat provizoriu patru jucători din echipa sa profesionistă, joi, în urma unei plângeri de agresiune sexuală depusă miercuri la Tucuman.

Jucătorii respectivi sunt uruguayanul Sebastian Sosa (37 de ani, o selecţie pentru Uruguay), paraguayanul José Florentin (27 de ani, trei selecţii pentru Paraguay) şi argentinienii Braian Cufré (27 de ani) şi Abiel Osorio (21 de ani).

Într-un comunicat de presă, clubul Velez Sarsfield a indicat că „în cadrul protocolului de acţiune al clubului în caz de violenţă de gen”, s-a decis „eliminarea preventivă din echipa profesionistă a jucătorilor menţionaţi în plângere”.

Reclamanta, o jurnalistă sportivă în vârstă de 24 de ani, a spus că a fost invitată duminică de Sebastian Sosa, iar când a ajuns la locul întâlnirii a constatat că acolo erau prezenţi şi ceilalţi trei jucători.

„După ce a băut câteva pahare, a început să se simtă rău, foarte ameţită, aşa că s-a întins pe unul dintre paturi de parcă era amorţită şi atunci, fără niciun consimţământ, a fost agresată sexual”, scrie în plângere. Se mai precizează că hainele pe care femeia le-a purtat în acea seară au fost predate spre analiză

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele